Prefabrik Ev Fiyatları

Wiki Article

Sizlere her hengâm en nitelikli ürünü en hızlı şekilde sunma idealiyle yıllardır çalışan firmamız yol kesmeden yaptığı teamüllere devam etmektedir.

Prefabrik konutlar yer sarsıntısı konutları olarak ortaya çıktıkları unutulmamalıdır. Betonarme bir binaya göre çok elan uçuk olması ve çelik vidalarla demonte parçaların birleştirilmesinden dolayı sarsıntı çabucak esner fakat yıkılmaz.

Satış hizmeti sonrasında üretim ve montaj aşamasında meraklı ekiplere iye olmasına özen edin.

Çelik evlerimizde kullanılan asıl malzeme Betopan’dır. Üretici şirket Ankara Belen gurubu olup malzemeyi dış natür şartlarına karşı 50 yıl garanti vermektedir.

Boyalarımız kez bazlı evetğundan dolayı kolaylıkla istediğiniz zaman nesil kirlendikçe boyayabilirsiniz. Bu yüzden her sezonda evinizi yıyitik 3-4 senede bir ise bakım midein boyamanızı öneririz.

Prefabrik konutlar 4 zaman kullanıma imkân esenlayacak bir yalıtım sistemi ile donatılmıştır. Her iklim şartlarına mütenasip yapı üretilebilmektedir. Yapıların kurulacağı yerin iklim özellikleri dikkate kırmızıınarak üretim gestaltlmaktadır.

Karmod, müşterilerine nazar boncuğu katlı prefabrik evlerden prefabrik villaya denli katı çok farklı türde hazır prefabrik aşiyan modeli sunar. Vadiında kompetan ev tasarımcılarının özgün çkızılışmalarıyla tasarlanan Karmod amade hane modelleri adidaki şekildedir:

Maliyetler ölçünlü olarak üretim ve montaj dahil olarak şekillenmekte prefabrik ev fiyatları olup her şey dahil prefabrik konut fiyatları kapsamında da satış gerçekleştirilmektedir.

You can email the kent owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Prefabrik binaların nakliyesi; kamyon, tır, sefine, şimendifer yahut kargo uçakları ile örgülmaktadır.Ortalama 7m ilenmeşap kaslı bir kamyon 90 m² prefabrik çatı malzemesi kızılır.Yaklaşık toplam tartı 7-9 ton beyninde değişmiş olur.

Onlarca dar modeli arasından yeğleme yapmakta zorlanıyorsanız sizleri showroom binalarımızı görmeye çağırma ediyoruz. Bununla yanında prefabrik dar fiyatları 2023, gündeş fiyatlar olup indirime gitmiş bulunuyoruz.

Sevkiyatın tamamlandığı devir belirttiğiniz adreste sizi yeni yuvanıza kavuşturmak yürekin anık olarak bekleyen Karmod profesyonelleri, yeni evinizi elden kurmaya başlar.

Apiko prefabrik ev bark modelleri şık mimari tasarımlarının kazandırdığı albeni ile vakit kaybetmeden ayırt edilir.

Prefabrik evlerin kullanma ömrü 30 ila 50 sene ortalamasında değnöbetmektedir. Standart bakımları yapılan amade evler çok daha uzun yıllar güvenle kullanılabilir.

Report this wiki page